Wie zijn we

Ik ben Natalie, geboren op 25 april 1971 te Valthermond. Ondernemend, doorzetten en jezelf altijd afvragen hoe het beter kan.  Op jonge leeftijd al zeer creatief in het maken van dingen en de verkoop van zelfgemaakte producten. Na het afronden van de opleiding medisch analist en het niet kunnen vinden van een baan in deze regio is zij gestart met de opleiding Podotherapie in Eindhoven. In Emmer-Compascuum startte zij in 1999 haar eerste praktijk bij Schoenenzaak Klaas Bijl. Na enkele jaren groeide de praktijk uit tot meerdere werklocaties. Door de patiënt centraal te stellen en door steeds de hoogst haalbare kwaliteit na te streven is het mogelijk gemaakt om te komen waar we nu samen staan.

Natalie Klok
Praktijkeigenaar, Podotherapeut specialisatie: Sportpodotherapeut

Ik ben Mischa Uitenbogaart (1971). Ik werk sinds oktober 2015 met veel plezier bij Podotherapie Klok als parttime receptioniste/telefoniste/praktijkondersteuner. Samen met mijn vriend en hond woon ik ook in Emmer Compascuum. Bij Podotherapie Klok vind ik vooral het contact met de verschillende bezoekers van de praktijk leuk, en daarnaast is mijn werk heel afwisselend. Ik heb diverse hobby’s, waaronder fotograferen. De foto’s voor de websites van zowel Bijl Schoenen als Podotherapie Klok zijn dan ook van mijn hand afkomstig.

Mischa Uitenbogaart
Receptioniste / telefoniste / praktijkondersteuner, Podotherapeut specialisatie: -

Ik ben Klaas Bijl, 47 jaar, en geboren tussen de schoenendozen. Al jong wist ik dat ik in vaders voetsporen zou treden in de schoenenzaak. Deze werd steeds gespecialiseerder in moeilijke voeten doordat mijn partner Natalie Klok in 1999 haar opleiding podotherapie afrondde. Ze startte met haar praktijk achter in de schoenenwinkel. Omdat de podotherapie mij steeds meer fascineerde ben ik de opleiding podologie gaan volgen. Deze opleiding heb ik in 2013 met succes afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam in de praktijk als Podoloog/Ondersteuner.

Klaas Bijl
Podoloog / ondersteuner podotherapie, Podotherapeut specialisatie: Podologie, eigenaar Schoenenspeciaalzaak Bijl

Mijn naam is Anja Zuidema. In 2012 heb ik mijn diploma pedicure gehaald en ben een praktijk aan huis begonnen en sinds 2016 werkzaam bij Podotherapie Klok in Emmer-Compascuum. Inmiddels heb ik de studie medisch pedicure afgerond in maart 2015. Uitgangspunten in mijn praktijk zijn: vakkundigheid, laagdrempeligheid en een prettig contact met de klant.

Anja Zuidema
Medisch Pedicure, Podotherapeut specialisatie: -