Wie zijn we

Ik ben Bastiaan, geboren in Groningen en woonachtig in Oldenzaal. Sinds begin 2019 versterk ik het team als Podotherapeut. Door gebruik te maken van de nieuwste inzichten en technieken kan ik mensen helpen bij het lopen.
Tijdens het werken bij Defensie heb ik meerdere blessures opgelopen aan mijn voeten en benen, daardoor ben ik geïnteresseerd geraakt in hoe mensen bewegen en hoe blessures ontstaan. Dit heeft er toe geleid dat ik podotherapeut ben geworden. Daarnaast ben ik docent geweest op de opleiding podotherapie op het Saxion. Naast het behalen van de HBO-Bachelor opleiding podotherapie, heb ik doormiddel van scholing en cursussen, mij gespecialiseerd in de biomechanica en kinematica van het lopen en hardlopen.
Bastiaan Andringa
Podotherapeut, Podotherapeut specialisatie: Biomechanica en kinematica

Ik ben Natalie Klok, geboren op 25 april 1971 te Valthermond. Ondernemend, doorzetten, creatief en jezelf altijd afvragen hoe het beter kan.  Na het afronden van een technische medische opleiding  en het niet kunnen vinden van een baan in deze sector, ben ik in 1996 alsnog gestart met de opleiding Podotherapie in Eindhoven. In Emmer-Compascuum heb ik in 1999 mijn eerste praktijk bij Schoenenzaak Klaas Bijl geopend, waar we tot op heden nog steeds werkzaam zijn. Na enkele jaren groeide de praktijk uit tot meerdere werklocaties. Door de patiënt centraal te stellen en door steeds de hoogst haalbare kwaliteit na te streven is het mogelijk gemaakt om te komen waar we nu samen staan.

Natalie Klok
Podotherapeut / Praktijkeigenaar, Podotherapeut specialisatie: Sportpodotherapeut

Mijn naam is Joyce Többen. Sinds 2018 ben ik werkzaam als receptioniste, telefoniste en praktijkondersteuner bij Podotherapie Klok. Vanaf mijn woonplaats Valthermond reis ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Het klantencontact en de afwisselende taken is wat het werk zo leuk maakt. Naast mijn werk spreek ik regelmatig af met vriendinnen en in de overige uren breng ik graag een bezoekje aan de sportschool.

Joyce Többen
Receptioniste / telefoniste / praktijkondersteuner, Podotherapeut specialisatie: -

Ik ben Klaas Bijl,  geboren in 1969 tussen de schoenendozen. Al jong wist ik dat ik het familiebedrijf in de schoenen wou voortzetten. Deze werd in de loop van de jaren steeds gespecialiseerder in moeilijke voeten door de versterking van de Podotherapiepraktijk in 1999.  Omdat de Podotherapie mij steeds meer fascineerde ben ik de opleiding Podologie gaan volgen die ik in 2013 met succes hebafgerond. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam in de praktijk als Podoloog/Ondersteuner.

Klaas Bijl
Podoloog / ondersteuner podotherapie, Podotherapeut specialisatie: Podologie, eigenaar Schoenenspeciaalzaak Bijl